Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “Destinations The Holiday & Travel Show 2013” Turizm Fuarı’nda.
Bakanlık bu yıl daha önce tur operatörleri bazında katılınan ama süreklilik arz etmeyen özel ilgi fuarlarına Kuzey Kıbrıs markası ile devlet adına ilk defa katılıyor.
İngiltere’nin önde gelen tüketici fuarlarından olan “Destinations The Holiday&Travel Show 2013” Turizm Fuarı’nın bu yıl 19’uncusu düzenleniyor.
Ülkemiz tanıtımının yapıldığı fuar, London Earls Court fuar alanında 31 Ocak - 3 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Sözkonusu fuarda 32 m2 lik standımız zengin görsellerle süslenerek ziyaretçilere tanıtılıyor.
Bakanlığımızı temsilen Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Çağla Çilem Güçlüsoy, Londra Turizm Ofisi Koordinatörü Kadir Doruhan ve ofis memuru Fezile Tunçbilek de fuarda görev yapıyor.
Standımızda İngiltere’de faaliyette bulunan The New President Holidays, Cyprus Premier Holidays, Direct Traveller isimli 3 Tur Operatörü de yer alıyor.
Standımızı ziyaret eden misafirlere ülkemiz kültürünü yansıtan yiyecek ve içecekler ikram edilerek kültürümüz tanıtılıyor.
Standımızda ülkemizi tanıtıcı yayın olarak İngilizce genel bilgi bröşürü, özel ilgi bröşürleri, 50 neden bröşürü, karayolları haritası, KITOB harita, KITOB guide, KITSAB roster, cd, kumaş heybe, kalem ve USB dağıtılıyor.

Editör: TE Bilisim