DENKTAŞ’TAN HÜKÜMETE VERYANSIN

Ana muhalefet lideri Serdar Denktaş’tan CTP-UBP koalisyon hükümetine veryansın.
“Bunca aydır halka çektirilen eziyet bunun için miydi? Şimdi ‘yeni formül’ diye sunduğunuz ‘kahramanlık’ mıydı bütün mesele? ‘Can Suyu’nu, ‘Ölüm Suyu’ diye ilan ettirmeye kadar vardırdınız. Beceriksizsiniz!”

Eski CTP olsa böyle bir durumda dağları Mehmet Ali çağırırdı. Şimdi ki CTP’de Mehmet Ali Dağları çağırdı. Dağ fare doğurdu. Bunca şamataya ne gerek vardı?.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun bugün ki toplantısında hükümet yetkililerinden su konusunda bilgi istenmesi ve Başbakanın kürsüde su konusunda açıklama yapmasının ardından tekrar meclis kürsüsünde söz alan Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, “Bir yazım düzeltmesiyle bunca aydır süren rezilliklerin sonucunu gördük. Değişen bir şey yok, belediye Türkiye’den gelen suyu alacak altyapısı hazır olmayan belediyeler suyu götürmeye çalışılacak. Borular o taziğe dayanamayaca” diye konuştu.
Serdar Denktaş ayrıca, bBugün için Gönyeli ve Tatlısu olmak üzere yalnızca iki belediyenin alt yapısının hazır ve tahsilatının %90’nını karşıladığını, dolayısıyla bu iki belediyeye toplanacak paradan çok daha yüksek pay verilmesi gerekirken haksızlığa uğratıldığını ifade etti.


Editör: TE Bilisim