Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Salih Sakallı başkanlığındaki Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (Bay-Sen) yönetim kurulu heyeti ile bir araya geldi.

SAKALLI:

Bugün bakanlıkta gerçekleşen ziyarette söz alan Bay-Sen Başkanı Salih Sakallı, 40. Hükümetin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Bay-Sen’in de 40. Yaşını kutladıklarını ifade eden Sakallı; “Tesadüf o ki, sendikamızın da 40. Yaş günü. Umudumuz 40. Hükümetimizin, 40. Yılını kutlayan sendikamız ile işbirliği halinde var olan sorunlarımızı çözüme ulaştırmasıdır. İnşallah 40. Dönem hepimize uğurlu gelir” dedi.

DENKTAŞ:

Bay-Sen’e hayırlı yaşlar dileyen Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, “İnşallah 40. Hükümet sizinde 40. Yaş gününüzde 40 yılın derdi olan BRT Yasasını geçirir ve hepimiz rahatlarız” diye konuştu. Denktaş, 40 yıl içerisinde Bay-Sen’de görev yapmış olan arkadaşlara da teşekkür ederek, bugün hayatta olmayanları da rahmetle andı.

DENKTAŞ; “4’LÜ KOALİSYON OLARAK İYİ BİR DİYALOG ORTAMI OLUŞTURDUK, GÜZEL BİR TREND YAKALADIK”

Ülkede 4’lü koalisyonun bir ilk olduğunu hatırlatan Denktaş, bu hükümetten umutlu olduğunu kaydetti. Bu sabah önce Tarım Bakanlığı, sonra Ulaştırma, biraz önce İçişleri Bakanı ile bir araya geldiklerini ve son olarak da Turizm Bakanı ile bir araya geleceğini kaydeden Denktaş, tüm bakanlarla var olan sorunların çözümüne yönelik işbirliğini sürdürdüklerini kaydederek, tüm bakanların son derece hevesli, iş yapma azmi ile dolu olduklarını belirtti. Denktaş; “Onların enerjileri, bizimde tecrübelerimiz birleşince ülkemizi mutlaka daha iyi bir noktaya götüreceğiz. Kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu. 4’lü koalisyon olarak iyi bir diyalog ortamı oluşturduklarının altını çizen Maliye Bakanı Serdar Denktaş; “Sayın Başbakan, Başbakan Yardımcısı ve diğer Bakan arkadaşlarla güzel bir trend yakaladık. En büyük arzumuz bunun devamıdır” dedi. 

Editör: TE Bilisim