Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Başkan ve temsilcilerini kabul etti.

Bugün DP Genel Merkezi’nde gerçekleşen kabulde, Din İşleri Başkanı Talip Atalay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kıbrıs Temsilcisi Okyay Sadıkoğlu ve DP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak da hazır bulundu.
Kabulde konuşan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Hamza Akbulut ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Başkanı Ali Kurt, İDSB tarafından KKTC’de düzenlenen gençlik buluşmasına katılmak üzere adada bulunduklarından bahsederek, Vakıf ve İDSB’nin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Akbulut ve Kurt, ayrıca KKTC’yi daha iyi tanımak ve ülkeye nasıl katkı koyabileceklerini incelemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ise konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İDSB tarafından düzenlenen “9’uncu Gençlik Buluşması”nın KKTC’de yapılmasından duyduğu onur ve gurura işaret etti.
Heyete, DP’nin program, proje ve Kıbrıs sorununa ilişkin görüşleri hakkında detaylı bilgi de veren Denktaş, konuşmasında KKTC ekonomisinin büyümesi ve üreticinin ürettiğini pazarlayabilmesi için Türkiye pazarının KKTC’ye açılması gerekliliği üzerinde durdu.
Editör: TE Bilisim