Başbakan Yardımcısı, Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, hafta sonu köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Denktaş, Ziyamet’te başlattığı köy ziyaretlerini Gelincik, Boltaşlı, Derince, Avtepe, Kuruova, Kaleburnu ve Dipkarpaz köylerinde sürdürdü.
Başbakan Yardımcısı, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Denktaş’a İskele İlçe Başkanı, Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erülkü, eski Belediye Başkanları Beyazıt Adalıer, Özay Öykün, bazı Parti Meclisi üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
DP Ulusal Güçler heyeti vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirdikleri sohbette güncel meseleler hakkında bilgilendirme yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dr. Derviş Eroğlu’na destek istediler.
Buralarda halka hitap eden DP Ulusal Güçler yetkilileri, mutlaka sandığa gidilmesi, iradenin devletinin varlığından yana sürdürülmesi gerektiğinin altını çizerek; “mutlaka sandığa gidelim, götürelim” şeklinde konuştu.

DENKTAŞ:
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş Dr. Derviş Eroğlu’na etkili desteği vermek için herkesin sandığa iradesini yansıtması gerektiğini, çünkü içinden geçtiğimiz dönemin müzakere masasında Egemenliğimizin, ayrı halk olduğumuzun, kimliğimizin, eşitliğimizin ödün vermeksizin tartışarak çözüme ulaşma çalışması yapılacak kritik bir dönem olduğunu söyledi.

Denktaş; “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde DP Ulusal Güçler teşkilatları olarak büyük bir başarı elde edeceğimiz inancındayım. Bizim de adayımız olan Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu’nu ilk turda, yüksek bir oy oranı ile yine yeniden Cumhurbaşkanı olması için üzerimize düşen görevi yapacak, bu yönde büyük bir gayret göstereceğiz. İnşallah bu işi de başarıp, 19 Nisan’da halkımız ile bir arada bayram coşkusu yaşayacağız” şeklinde konuştu.


 
Editör: TE Bilisim