KIBRIS TİME-ÖZEL
DP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş bu akşam toplanacak olan parti yetkili kurullarının önemli kararlar alacağını toplantı sonucunda her türlü karara hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.
KIBRIS TİME'ın 'bu akşam ne nasıl bir sonuç çıkar" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Denktaş, 'şu anda iki ortağımız var anlaşılan o ki bunlardan bir tanesini tercih edip yolumuza devam edecğiz" diye konuşurken parti yetkili organlarının alacağı her karara saygı duyulmasını istedi.
DP'den son günlerde yaşanan istifa krizine de değinen Denktaş, DP'de kimseyi zorla tutmadıklarını ancak sunni bir istifa kirizi yaratılmaya çalışıldığını ve bunun rakip partiler ve yayın organları ile körüklenmek istendiğini bunun da yakışık almadığını ifade etti.
Serdar Denktaş tüm örgütlerin de kendisini için eşit bir değer taşıdığını hepsine aynı önemi verdiğini ve vermeye devam edeceğini, ayrıca partide tek adamlığın olmadığını ve tüm kararların parti yetkiil kurullarında alındığını da sözlerine ekledi.
Denktaş, DP'nin büyüyen ve gelişen bir parti olduğunu bunun da birilerini sürekli rahatsız ettiğini bu nedende küçük olayların bile abartılarak kamuoyua yansıtılmaya çalışıldığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim