Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) yetkili sendikası DAÜ BİR-SEN, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a nezaket ziyaretinde bulundu.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, DAÜ BİR-SEN Eş Başkanları Buğu Sümen Çohar ve Kazım Hakverdi, tüm işçi ve memurlar adına Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a yeni görevinde başarılar diledi.

İşçi ve memurların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özverili çalışmalarını sürdüreceklerini belirten eş başkanlar, yeni dönemde çalışanların haklarının iyileştirilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'dan destek beklediklerini belirttiler.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam da konuşmasında, işçi ve memurların hak ettikleri değeri görmeleri için elinden geleni yapacağını, üniversitede Toplu İş Sözleşmesi düzeninin ve iş barışının sağlanması için gerekenin yapılacağını kaydetti.

Osam ayrıca, işçi ve memurların DAÜ’nün gelişiminde çok önemli rol oynadıklarını, üniversite için çok değerli olduklarını ifade etti.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, sendika yetkilileri aracılığı ile tüm işçi ve memurlara üniversiteye yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim