Cumhuriyetçi Türk Partisi Girne İlçe Örgütü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı birlikte karşıladı. “2015 emeğin yılı olsun” sloganı ile düzenlenen etkinliğe çok sayıda partilinin yanında 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber ve Genel Sekreter Kutlay Erk de katıldı.

EMİNAĞA: YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA TOPLUMSAL DURUŞUMUZ

CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, etkinlik sırasında yapmış olduğu konuşmada iki yıldır yeni yılı birlikte karşılamakla ilgili adım attıklarını ve amaçlarının parti üyelerinin bağlarını geliştirmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğin imece usulü yapıldığını, yani her katılanın bir şeyler getirmek suretiyle bir kutlama yapıldığını anımsattı. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın toplumsal olarak önemli bir duruş olduğunu ifade eden Eminağa tüm partililerin yeni yılını kutladı.

ERK: SOSYALLEŞMEDEN SİYASALLAŞILMAZ

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk de sosyalleşmeden siyasallaşılamayacağını ifade ederek başladığı konuşmasında Girne İlçesi’nin imece usulü kutlamasından çok etkilendiğini ve bu güzelliğin örnek olması gerektiğini söyledi. 2015’in değişimler yılı olacağını belirten Erk, Sibel Siber’in cumhurbaşkanı olacağına inandığını vurguladı.

SİBER: ÖZLEDİĞİMİZ DEĞERLERİ YAŞATMALIYIZ

CTP Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber de yaptığı konuşmada, Girne İlçesi’nin yeni yıl kutlamasını çok beğendiğini, bu vesile ile kendisinin de seçim çalışmalarına kısa bir mola verdiğini söyledi. Toplum olarak özlediğimiz değerleri yaşatmanın önemine vurgu yapan Siber, tüm partililerin yeni yılını kutladı.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından üyeler sohbet ederek 2015’in “emeğin yılı” olması temennisini dile getirdi. 



Editör: TE Bilisim