Cumhuriyetçi Türk Partisi, 13 Kasım’da gerçekleştirilecek büyük kurultay öncesi ilçelerde yapılan kongrelerin ardından görev dağılımlarını yapmaya devam ediyor. Girne’de 10 Ekim’de yapılan kongrenin ardından 17 Ekim’de toplanan yönetim kurulu görev bölümü yaparak yeni döneme başladı. Genç ve dinamik kadrosu ile heyecan yaratan kadro önlerinde önemli hedefler olduğunu belirtti.

Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi başkanlığındaki yönetim kurulunda; ilçe sekreteri Huri Akansoy, örgüt sorumlusu Mustafa Ergüven, ilçe saymanı Ersan Kazın, yerel yönetimler sorumlusu Ongun Talat, eğitim sorumlusu Meyil Adakul, basın yayın ve propaganda sorumlusu Remzi Çeken, dış ilişkiler ve sivil toplum örgütleri ile ilişkiler sorumlusu Abdullah Ekinci, faaliyetler sorumlusu Akın Ataker olurken faal üyeler ise Fazilet Özdenefe ve Birol Karaman olarak belirlendi.



KİŞİ: “ÖNÜMÜZE ÇOK ÖNEMLİ PROJELER KOYDUK”
CTP Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi yaptığı açıklamada üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını, önlerine önemli ve büyük projeler koyduklarını vurguladı. Halkın tüm kesimleri ile bir araya geleceklerini belirten Kişi, sorunları dinleyip çare üreteceklerini ve sürekli sokakta olacaklarını kaydetti. Halkın çözüm bekleyen problemleri ve verilecek büyük bir barış mücadelesinin önlerinde olduğunu vurgulayan Kişi, Girne İlçesi’nin bu süreçte tüm tabanı ile yine birlikte, yeni CTP için yürüyerek mücadelesini en üst seviyede sürdüreceğini vurguladı.
Editör: TE Bilisim