CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa İlçe binasında gerçekleştirilen kongreye MYK üyeleri, milletvekilleri ve üyeler katıldı. 

Kongrede katılımcılara hitap eden Öykü Akcan, Mart ayında göreve geldiklerinde yerel seçimleri karşılarında bulduklarını, var güçleriyle seçime yönelik çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki dönemde hedeflerinin sivil toplum örgütleri ile ilişkileri artırmak ve Lefkoşa’ya bağlı köylere ulaşmak olduğunu aktardı. 

Yeni yönetim oluşurken Mesarya bölgesinden, Alayköy ve Akıncılar’a kadar herkese yönetimde görev verdiklerini belirten Akcan, görev alan arkadaşlarına teşekkür ederek çok çalışacaklarını ve hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti. 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Kongrenin ardından yönetim kurulu da belirlendi. Buna göre; Öykü Akcan başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

“İlçe Sekreteri Safir Sorakın, Kırsal Kesim ve Örgütlenme Sorumlusu Hasan Topuz, Yerel Yönetimler ve Kentleşme Sorumlusu Ali Çakmak, Mali Sorumlu Hanifi Ergil, Eğitim Sorumlusu Hüseyin Özkader, Dış İlişkiler Sorumlusu Fuat Tolga Emirtaneoğlu, Sosyal Sorumluluk, Basın, Yayın ve Propaganda Sorumlusu Altan Muslu ve üyeler Tağmaç Karabaşak, İzlem Tarkuç ile Mustafa Hafızoğlu.”

Editör: TE Bilisim