CTP-BG gençlik örgütü, Halkın Adalet Konseyi gençlik kollarıyla buluştu. Ürün Solyalı 2. dönem CTP-BG başkanlığı döneminde ilk ziyaretini HAK'a gerçekleştirdi. İade-İ ziyarette bulunan Ürün Solyalı ve ekibi ile samimi ve sıcak ortamda ülke sorunları üzerine konuşmalar yapıldı. Ürün Solyalı önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri çalıştaya düşünceleri ve fikirleri ile HAK gençlerinin katkı koymasını, kendilerine destek olmasını istediğini dile getirdi.

Halkın Adalet Konseyi gençlik kolları olarak ülke sorunlarına ve yarınlar için atılacak adımlara, güzel olan çalışmalara her zaman destek olunacağı dile getirilen ziyarette, gençliğin önünün açılması ve artık gençlerin siyasette ve sivil toplum örgütlerinde yer alması gerektiği vurgulandı.

Halen siyasetin içinde 70'li yaşlara gelen politikacıların genç kişilere destek verip artık siyasetten uzaklaşmalarını ve bilgilerini tecrübelerini gençlere aktarıp gençlerin yolunu açmalarını vurgulayan HAK Gençlik kolları başkanı Mehmet Ercen üç dönem ve üzeri millet vekilliliği yapan siyasetcilerin artık yerlerini gençlere bırakması gerektiğini ve ülkemizin genç ve dinamik düşünceye ihtiyacı olduğu bu sıkınılı dönemden ancak gençlerle çıkılabileceğini dile getirdi. Mehmet Ercen, Halkın Adalet Konseyi Gençlik Kolları olarak herzaman geleceği düşünen ve yarını ülke gençliği ile birlikte yapılandırma düşüncesinde olduklarını belirtti.

HALKIN ADALET KONSEYİ
BASIN BÜROSU
Editör: TE Bilisim