13 Şubat akşamı Acapulco Otel’de yer alacak sanatçı Mustafa Ceceli’nin sahne alacağı gala yemeği ve konaklama kazanan müşteriler belirlendi. Cardplus’ın Osmanpaşa Caddesi üzerinde yer alan kendi merkez binasında dün Lefkoşa’da görevli Tasdik Memuru (Noter) Enver Sedat Simavi huzurunda yapılan çekilişte yaklaşık 140 bin şans numarası arasından kazanan 10 şanslı Cardplus kartı kullanıcısı :
“ Halit Kıryağdı – Mehmet Dündar – Şaban Seyhan – Mustafa Özdemir – Halil Tahiroğlu – Semir Dağlı – Ali Tosun – Hulusi Kemaler – Mine Kırıcı – Salih Özerem” oldu.

KKTC’de Asbank – Akfinans Bank – Creditwest Bank – Limasol Bankası - Vakıflar Bankası ve Near East Bank ortaklığında 10. Yılını dolduran Cardplus 18 Ocak – 10 Şubat tarihleri arasında sürdürdüğü kampanyada, Cardplus ile her 100 TL lik alış veriş yapan müşterilere verilen şans numaralarından belirlenen 10 şanslı müşterisine Sevgililer günü akşamında Girne Acapulco Resort Convension Otel & SPA da 2 kişilik konaklamalı gala yemeği takdim etti.

Cardplus’dan yapılan açıklamada; 10. uncu yılda her zaman her yerde her şey için Cardplus'ı tercih eden müşterilere teşekkür edilerek; hayatı kolaylaştıran kampanya ve hizmetlere devam edileceği bildirildi. Lha 
Editör: TE Bilisim