’DOĞRU YOL KENETLENMEKTİR ‘

Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt Milletvekili Ahmet Çaluda bu sabah Kıbrıs Genç Tv’de Çiğdem Aydın’la Günaydın programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çaluda hakkındaki iddiaları yanıtladı , Başbakan İrsen Küçük’e desteğini yineledi.
Çaluda Güzelyurt bölgesinin UBP Kurultayında’’ taraf ‘’olduğunu söyledi. Ahmet Çaluda 24 Şubat’ta Atatürk Spor Salonu’nda delegelerle gidip yeniden oy kullanacağız diyerek bir de öneride bulundu. Güzelyurt İlçe Başkanı, 19.Olağan Kurultayı’nın ikinci turunda sandıkların bölge bölge ayrılmasını önererek her bölgeden kaç oy çıkacağı belli olsun dedi.

UBP partisinin kurultayının çok uzadığını ve iki başkan adayının da açıklamarının olduğunu bunun normal olduğu gibi karşı tafarın mevcut başkana da acımasızca saldırılarda bulunmalarının da yanlış olduğunu düşünüyorum diyerek rahatsızlığını dile getirdi.

’UBP’DE 38 YIL HİÇ BÖYLE ŞEYLER OLMADI ‘

Ahmet Çaluda 38 yıldır Ulusal Birlik Partisi’nin içinde buşekilde olayların yaşanmadığına dikkati çekerek bu durumların partilileri üzdüğünü ve partili olmayanlar içinde kurultay süresince yaşananların gülünç kaynağı olduğunu söyledi. Çaluda görevlerinin sadece Ulusal Bilik Partisi’nin bütünlüğü olduğunu ifade ederek, UBP’nin Genel Başkanı İrsen Küçük’ün etrafında kenetlenerek doğruyu ve güzeli yapmaktır dedi.

Çaluda, İrsen Küçük’ü desteklemekten daha doğru bir şey olamayacağını belirtti.

İrsen Küçük Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC ilişkilerini en üst seviyeye getirmiştir. Bütün projeleri hayata geçirmişken bunları yarım bırakıp da başka tarafa dönmek doğru değildir diyen Çaluda, ‘İrsen beye Allah uzun ömür versin ama o da kalıcı değildir , fakat bir dönem daha İrsen beyle bu yolu yürümeliyiz’’ diye mesaj verdi.

’BENİMLE UĞRAŞANLAR VAR ‘

Ahmet Çaluda son dönemlerde kendisine karşı basın aracılığyle bazı etik olmayan saldırılar olduğunu da ifade ederek bunlara artık cevap vermeyeceğini de söyledi. İsteyen istediğini iddia etsin benim yaptığım da yapmadığım da ortada diye açıklayan Çaluda, bana saldıranlar menfaat peşindedir bunları yapanlar nasıl bir vijdana sahiptirler diyerek de tepkisini gösterdi.

Ahmet Çaluda Cumhuriyet Meclisi’nde yaşanan tartışmalar olduğunu fakat çamur at iz kalsın mantığıyla da tartışmaların boyut değiştirdiğini iddia etti. Çaluda ispatı olmayan iddialartın meclis kürsüsünden söylenerek tahrik edildiğini de sözlerine ekleyerek ben davranışımdan dolayı özür diledim dedi.
Editör: TE Bilisim