ART'YE VEDA...

Arkadaşlarım,

2003 yılında kurulan ve kuruluşundan bugüne büyük bir heyecan ve coşkuyla çalıştığım ilk çocuğum olarak içimde büyüttüğüm Avrasya Radyo TV’den ayrılma kararı aldığımı sizlerle paylaşmak isterim.
Kurulduğu günden itibaren ilk canlı yayınına çıktığım, ilk uydu yayını gerçekleştirdiğim ve gelişmesine büyük katkılar koyduğuma inandığım, benim de meslekte ilerlememe katkıda bulunan bu kurumdan ayrılma kararını almam kolay bir süreç olmadı elbette. Ama içinde bulunduğum maddi şartların artık içinden çıkılamaz bir duruma gelmesi ve artarak devam etmesi, bu durum karşısında kurumda çalışan tüm arkadaşlarıma gösterilen duyarsızlığın aynı şekilde bana da yansıması bu kararı almamda birinci ve tek etkendir.
Özellikle yönetici olarak görev yapmaya başladığım andan itibaren kanalın K.K.T.C. yayınlarında, tüm siyasi partilere eşit mesafede demokratik bir yapı içinde olmasına büyük özen gösterdim. Ülkemizde varoluşumuzun olmazsa olmazlarından Anavatanımızın, sevgisini izleyicilerimize her vesileyle aktarmaya çalışıp onun buradaki kurumlarına zarar verebilecek herhangi bir yayına müsade etmedim. Baştacımız olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in varlığına zarar vereceğini düşündüğüm herhangi bir söylemin kanalımızda yer almamasına özen gösterdim. Görev sürem boyunca Kıbrıs Türk halkının haklı sesinin duyurulması, bayrağımızın özgürce dalganabilmesi adına hizmet ettim.
Gerek geçmiş yıllarda sorumlu olduğum bölümlerde gerek ise Yönetici pozisyonunda çalıştığım tüm arkadaşlarımla aynı emeği verdik. 2003 yılından bu yana büyük bir özveriyle görev yapan arkadaşlarımın tümüne teşekkürü bir borç bilirim.
Ama en büyük teşekkür, özellikle son dönemlerde her fırsatta kahrımı çeken Sevgili Nihan ve Nermin Hanım'a, her başımız sıkıştığında yardımını esirgemeyen Sevgili Fatih'e, her şartta ve koşulda kanalı yalnız bırakmayan Cevdet Abi'ye, Rejide yoktan var eden Sevgili İsa ve Kamuran'a, Haber merkezinin direklerinden Sevgili Barış ve Egemen'e, dürüstlüğü ve bağlılığı ile Sevgili Ahmet’e dir.
Ayrıca, sürecin başından beri manevi olarak desteğini sürekli yanında hissettiğimiz Sayın Mustafa Özbek ve her daim desteğini esirgemeyen Sevgili Sabire Ablam'a, en zor süreçlerde bile durumu anlayışla karşılayıp desteğini devam ettiren eşime, birçok gece uyumadan önce göremediğim güzel kızıma ve desteği ile yanımda duran dostlarıma da teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
Bu geminin yürümesinde emeği geçen adını sayamadığım bütün güzel insanlara, Kanal dışından desteği ile yürümemize imkan sağlayan herkese de çok teşekkürler.
Bizlere ayrılan sürenin sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese de teşekkür ettiğimize göre, bir başka yayında görüşmek üzere....
Sevgiyle kalın..
Editör: TE Bilisim