Girne’de iş insanı Bulut Akacan’a bıçaklı saldırı olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Meseleyle ilgili geçen hafta gözaltına alınan zanlılardan E.T hakkındaki soruşturma sürerken, diğer zanlı E.D ise hakkında yeterli şahadet bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Öte yandan polis, olayla ilgili olarak Bulut Akacan’a ve yaralanan korumaları Özer Ustaoğlu ve Hulusi Kalkan’a da  ‘darp’ ve ‘şiddet tehdidi’ suçlarından dava okudu.

Meseleyle ilgili gözaltına alınan zanlı E.T dün yeniden mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emir alınırken, diğer zanlı E.D ise şahadet yetersizliğinden serbest bırakıldı. Olayla ilgili Bulut Akacan’a ve yaralanan korumaları Özer Ustaoğlu ve Hulusi Kalkan’a da  ‘darp’ ve ‘şiddet tehdidi’ suçundan dava okundu

Olayla ilgili olarak zanlı E.T, ‘ağır yaralama’ ve ‘kanunsuz bıçak tasarrufu’ suçlarıyla ilgili olarak dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Zanlı E.T ile ilgili soruşturma devam ettiği ve gerekçesiyle aleyhine 3 gün daha ek tutukluluk emri alındı.

(Yeni Düzen)

Editör: TE Bilisim