Rauf Denktaş başkanlığındaki, Demokrat Parti (DP) Lefkoşa İlçe Yönetimi dün akşam DP Lefkoşa İlçe Binasında Kaynaşma ve Dayanışma Kokteyli düzenledi. Saat 19.00’da başlayan kokteyle çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Yenilenen ilçe binasında yer alan kokteylin ev sahipliğini DP Lefkoşa İlçe Başkanı Rauf Denktaş yaparken geceye, başta DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Lefkoşa Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu, DP Genel Sekreteri Afet Özcafer, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik örgüt yetkilileri de hazır bulundu.

Serdar Denktaş: DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş gecede yaptığı konuşmada, bir yıldan bu yana yeniden hükümette yer aldıklarına işaret ederek bu süre zarfında geçmişten bugüne gelen bir takım sıkıntıların aşılması için ortaya koydukları uğraşın halk tarafından da görüldüğünü ve olumlu hissedildiğine dikkati çekti. Denktaş, bir yandan geçmişin sorunlarını aşarken öbür yandan elbette her yeni gün bir başka sorun ve sıkıntının çıkmasının da hayatın bir getirisi olarak gördüklerini bunları da yavaş yavaş aşma gayreti sarf ettiklerini belirtti. Yenilenen ilçe binası ile birlikte, partinin genç kadrosunun da her geçen gün arttığına işaret eden Serdar Denktaş giderek gençleşen bir parti olma yolunda olduklarını belirtti; “biz yaşlanırken, partimiz gençleşiyor” diyerek bir de espri yaptı. Serdar Denktaş son olarak, kurulduğu günden bu yana DP Lefkoşa İlçesine başkanlık yapmış tüm eski başkanları da yâd etti, hayatta olmayanlara rahmet diledi.

Arabacıoğlu: İlçe eski başkanı olarak söz alan DP Lefkoşa Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu da, 25 yıldır DP’de yer aldığına ve alacağına atıfta bulunarak, bugüne değin parti için en büyük yatırımın bu bina olduğunu belirtti. Gençlerin heyecanına ortak olduklarını da kaydeden Arabacıoğlu, emeği geçenlere teşekkür ederken, yenilenmiş binada görev alacaklara da başarılarının devamını diledi.

Rauf Denktaş: “Burası benim veya ilçe yönetiminin değil, sizin binanız, sizin eviniz, sizin ocağınız” diyerek söze başlayan DP Lefkoşa İlçe Bakanı Rauf Denktaş, göreve geldikten sonra ilk olarak binanın fiziki şartlarının yetersizliğini göz önünde bulundurarak yenilenmesi çalışmalarını gündemlerine aldıklarını bugün artık kurumsal dizaynıyla bütünleşen binanın halkın hizmetine sunulduğunu söyledi. Yenilenmiş ilçe binasının kendilerini çok daha fazla çalışmaya sevk edeceğine inanç belirten Rauf Denktaş, bundan sonra harcanacak tüm enerjinin sahalara taşacağını ve milletin daha refah yaşaması için harcanacağını belirtti. Konuşmaların ardından davetliler binayı gezdi.

Editör: TE Bilisim