UBP Milletvekili Özdemir Berova, Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit'in önceki gün açıklanan resmi ziyaretleri çerçevesinde görüşmesi beklenen Türkiye Cumhuriyeti Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşememesi konusunda sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Berova, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'in yaptığı açıklamada Türkiye Milli Eğitim Bakanı ile planlanmış bir görüşmesinin olmadığını söylediğini ancak Bakanlık'tan basına servis edilen açıklamanın bu yönde olmadığını kaydetti.

"Bakanlık içinde birisi Bakanın ayağını mı kaydırmak istiyor da planlanmamış bir görüşmeyi detaylı bir şekilde basına verdi" diye soran Berova, "Burda Bakan Özyiğit'in doğru söylediğini varsayarsak, Bakanlığı içinde ciddi iletişim ve koordinasyon sorunu olduğunu anlayabiliriz. Bakanlık içinde birisi Bakanın ayağını mı kaydırmak istiyor da planlanmamış bir görüşmeyi detaylı bir şekilde basına verdi. Hade verdi, Özel Kalem Müdürü basında çıkan haberi görmüyor mu?. Sn Bakanın Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı ile yaptığı görüşmede yanında Müsteşarı yok.Kültür Dairesi Müdürü yok. Peki bu ziyareti kahve içmeye mi yaptı? Neresinden bakarsanız bakın böyle gayri ciddi, beceriksizce planlanmış ve fiyasko ile sonlanmış bir ziyaret olamaz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim