Kıbrıs Time –Özel
Son zamanlarda söylediği sözlerle gündeme damgasını vuran Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu Kıbrıs Time’a açıklamalarda bulundu.

Karzaoğlu basında yer alan ‘Eşek gibi çalışacaklar’ sözünün arkasında olduğuna değinerek bu sözü ne maksatlı söylediğini şöyle vurguladı; ‘Devlet dairelerinde yan gelip yatan aslanlara karşı ben dâhil herkes devletten aldığı maaşı hak etmek için eşek gibi çalışacaktır’

Devletin diğer kurumlarında ‘aslan’ gibi yatmaktansa ben dahil kurumumda çalışan herkes ‘eşek’ gibi çalışmak zorundadır. Benim aile terbiyem kimseyi ‘eşek’ yerine koymamı söylemez. Benim bu cümleyi kullanmamdaki amaç farklıdır. ‘eşek’ kelimesi art niyetle söylenmiş bir kelime değildir. Vicdanen rahatım. Ben kendi kurumumda çalışma disiplinimi kurmak zorundayım. Her sabah işe 08: 15’te geliyorum. Benden sonra işe geleni kabul etmem. Kendi dairemdeki çalışma düzenini korumak adına çalışıyorum. 18 yıldır devlete hizmet veriyorum. Ben kendi dairemde devletin bana verdiği maaşı hak etmek adına çalışıyorum. Düzeni kurmak zorundayım. Bu nedenle ciddi duruşumdan dolayı agresif olduğumu düşünenler var ama bu benim yapımdır. Bunu ele alarak birilerinin söylediğim sözler üzerinden pirim yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
 
Editör: TE Bilisim