Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası, 40’ıncı kuruluş yıldönümünü üyeleriyle birlikte kutladı.

Gönyeli’deki Le Chateau Romance restorantta yoğun katılımla düzenlenen baloda, üyeler gönüllerince bir gece geçirdi.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu çalışanları Sendikası, 40’ıncı Kuruluş Yıldönümü’nü üyeleriyle birlikte kutladı. Gönyeli’deki Le Chateau Romance restorantta gerçekleşen gecede sendika üyeleri yorgunluklarını çalışma arkadaşlarıyla gönüllerince eğlenerek attılar.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası Başkanı Salih Sakallı gecede yaptığı konuşmada 40’ıncı yıldönümünü kutlayan sendikanın üyeleriyle dayanışma içerisinde mücadelesine devam ettiğini vurguladı.

Sakallı, “Bu gece sorunları bir kenara bırakıp eğlenmek için geldik ancak çözüm bekleyen sorunlarımız var, önümüzdeki süreçte BRT Yasası’nın ivedilikle geçmesi beklentisi içerisindeyiz” dedi.

BRTK Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt da çalışanların huzurlu bir ortamda görev yapmasının önemine vurgu yaparak sendika ile idare olarak 2 yıldır uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Özkurt, özellikle BRT yasasının çalıştırılması ve yeni yasanın çıkartılması konusunda sendika ile hem fikir olduklarını ve işbirliğinin devam edeceğini kaydetti.

Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda da BRT’nin sorunlarından söz etti.
BRT Kurumu’nun en önemli sorununun yıllardır bekletilen yasası olduğunun altını çizen Çaluda, BRT çalışanlarının verdiği onurlu emek mücadelesinin başarılı olmasını temenni etti.

Gönyeli’deki Le Chateau Romance restorantta yer alan baloya sendikanın davetlisi olarak Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Dursun da katıldı. “Burası kendi evimiz” diyen Dursun, BAY-Sen’in kuruluş yıldönümünde bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti.
Gecede, konuşmaların ardından piyango çekilişi de yapıldı ve 40’ıncı yıl pastası üyelerle birlikte kesildi.

Editör: TE Bilisim