Turnuvanın gruplarının belirlendiği kura çekimi 10 Ağustos’ta (bugün)Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapıldı.

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 31 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan turnuva için kura çekimi, takım temsilcilerinin katılımı ile 10 Ağustos’ta (bugün) Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapıldı. Organizasyonun yapılacağı sahanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı turnuva, yaklaşık bir ay sürecek. Turnuvada 18 takım, üç grup halinde mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ile birlikte en iyi 2 üçüncü takım bir üst tura çıkacak.

Türk Bankası’ndan yapılan açıklamada “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm sektörümüzü bir çatı altında topladığımız halı saha turnuvamızı, sektörümüzün ve bankamızın yetiştirdiği, mesleki değerleri tavizsiz uygulayan, profesyonel bankacı örneğinin en iyilerinden Aykut Zeki Müderrisoğlu’nu anmak adına gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzün geleneksel buluşması halini alan turnuvamız sayesinde Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun yaşamı boyunca ortaya koyduğu değerleri ve ilkeleri de yaşatma şansına erişiyoruz. Bizlerle aynı amaç çerçevesinde buluşan ve turnuvaya katılımları ile destek veren tüm bankalara teşekkür ederiz” denildi.
Ülkemizdeki bankacılık sektörünün bir buluşması halini de almış olan turnuvaya katılan bankalar ve oluşan gruplar şu şekilde:

A GRUBU
Limasol Türk Kooperatif Bankası
Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası
Türkiye Halk Bankası
İktisat Bankası
Creditwest Bank
Near East Bank

B GRUBU
Türkiye Garanti Bankası
Nova Bank
Türk Bankası
Asbank
Universal Bank
Faisal İslam Bankası

C GRUBU
Türkiye İş Bankası
T.C. Ziraat Bankası
KKTC Merkez Bankası
Şeker Bank
TEB
Capital Bank
 
Editör: TE Bilisim