Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bugün öğleden sonra meydana gelen silahlı soygunda kullanılan motosiklet ile iki çift eldiven ve bir kazak Sanayi Bölgesi 1. Sokak’ta bulundu.

Soyguncuların kullandığı motosikletin dün Lefkoşa’daki “Özgülen Kebap” adlı restorandan çalınan MN 534 plakalı motosiklet olduğu belirlendi.

Polisin geniş çaplı arama ve soruşturmasının sürdüğü silahlı banka soygunuyla ilgili Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, saat 14.30’da meydana gelen soygunda, kar maskeli ve motosiklet miğferli iki erkekten biri, elindeki tabancayı banka görevlisine doğrultarak veznedeki 100’lük, 50’lik ve 20’lik banknotlardan oluşan toplam 8 bin 700 TL nakit parayı alıp olay yerinden motosikletle ayrıldı.

Soygunla ilgili ileri soruşturmada, olayda kullanıldığına inanılan ve “Özgülen Kebap” isimli iş yerinden dün çalınan MN 534 plakalı motosiklet Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi 1. Sokak üzerinde; biraz ilerisinde ise zanlıların olay esnasında giydiğine inanılan iki çift eldiven ve bir gri renk kazak bulunarak emare alındı.

Soygunla ilgili polis soruşturması sürüyor.
Editör: TE Bilisim