Albüm, Bahar Gökhan’ın ilk albümü “Bahara Vesile”de sergilediği duyarlılığa sahip. Gökhan’ın ikinci albümü olma özelliği taşıyan “Aşka Vesile”den elde edilecek gelir kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na bağışlanacak.

İstanbul Başkonsolosluğu Sağlık Ataşesi Vesile Erdoğan'ın beste ve sözlerinden oluşan ve 10 seçkin şarkının yer aldığı “Aşka Vesile”yi dinleyicilerin beğenisine sunmaktan ve kanser hastalarının tedavisine bir nebze de olsa katkı koymaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bahar Gökhan, TAK muhabirine albümün detayları hakkında bilgi verirken şunları söyledi:

“Kayıtları Kıbrıs’ta gerçekleşen ve eş zamanlı olarak hem KKTC hem de Türkiye’de piyasaya çıkan albümün tüm geliri kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na bağışlanacaktır. İstanbul’da bulunan Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin katkılarıyla hazırlanan albüm yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın ürünü.

Albümde, İstanbul Başkonsolosluğu Sağlık Ataşesi Vesile Erdoğan'ın dedesinin, babasının ve eşinin de güfteleri yer alıyor.

Albümün önümüzdeki haftalarda önce İstanbul’da ardından da Kıbrıs’ta tanıtımı yapılacak.”

Sanatçı Bahar Gökhan, Vesile Erdoğan ile birlikte önümüzdeki aylarda, üçüncü albümün çalışmalarına hız kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Türk Müziği Sanatçısı Bahar Gökhan, 2011 yılında yine Vesile Erdoğan'ın bestelerinden oluşan “Bahara Vesile” adlı albümünü dinleyenlerinin beğenisine sunmuş, sözkonusu albümün geliri kanser hastalarına bağışlanmıştı.
Editör: TE Bilisim