Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Uluslararası Final Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ataoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Uluslararası Final Üniversitesi’nin kısa sürede başarılara imza attığını belirterek, özellikle Turizm Bölümü mezunu öğrencilere iş garantisi verilmesinin önemli bir ayrıcalık olduğunu kaydetti.

ATAOĞLU: ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ’NİN SUNDUĞU İŞ GARANTİSİ ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Uluslararası Final Üniversitesi’ni ziyaret eden Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, üniversiteyi gezerek inceleme fırsatı bulurken, Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abudullah Y. Öztoprak’la bir araya geldi. Bakan Ataoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitenin kısa süre içerisinde elde ettiği başarıları takdirle izlediklerini belirtti. Ataoğlu, üniversite eğitimi alan bir çok gencin esas amacının mezuniyetten sonra iyi bir iş sahibi olmak olduğunu belirterek, Uluslararası Final Üniversitesi’nin bu anlamda öğrencilere önemli bir fırsat sunduğunu kaydetti. Turizm alanına öğrenci yetiştirirken, mezun olan öğrencilere iş garantisi verilmesinin ayrıcalıklı bir fırsat olduğunun altını çizen Ataoğlu, Uluslararası Final Üniversitesi rektörü ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

ÖZTOPRAK: HER ALANDA OLDUĞU GİBİ TURİZM ALANINA DA KALİTELİ MEZUN YETİŞTİRİYORUZ

Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak da yaptığı konuşmada, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu üniversitelerinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Turizm sektörünün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en önemli sektörlerinin başında geldiğine dikkat çeken Öztoprak, eğitim vermekte oldukları on beş programın tümünde olduğu gibi, turizm alanında da teorik ve uygulamalı eğitimin bir arada sunulduğu kaliteli eğitim verme gayretinde olduklarını söyledi. Turizm ve eğitim bilimleri alanında mezun olan öğrencilere, üniversite kurucu ortaklarının ilgili kurumlarında iş garantisi sağlandığını hatırlatan Öztoprak, bunun hem öğrencilere hem de ülkeye bir hizmet olduğunu kaydetti. 

Editör: TE Bilisim