Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dernek Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş beraberindeki heyetle makamında ziyaret ettikleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’le dernek ve Gazimağusa hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernekle sık sık görüşmelerine rağmen hem Gazimağusa hem genel konularla ilgili bir araya gelip etraflı görüş alışverişi de yaptıklarını söyledi.
Derneğin çalışmalarına katkıda bulunduklarını, toplumsal anlamda yapılan işlere destek olmaya devam edeceklerini belirten Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha tekrarladı.
Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş de derneğe gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür belgesi verdiklerini ifade ederek, derneğin çalışmalarına ilgi gösteren Arter’le çeşitli konularda görüşlerini paylaştıklarını ve katkı koymaya çalıştıklarını belirtti.
Ergüneş, Başkan Arter’i 27 Ekim’de yapacakları Mücahit Komutanlarını Anma Töreni’ne davet ederek, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim