Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkan adayı, Lefkoşa Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu, Lefkoşa halkı için hayırlısı ne ise onun olması temennisinde bulundu.

Dün akşam gerçekleşen DP Parti Meclisi toplantısında, oy birliğiyle LTB Başkan adayı seçilen Dr. Mustafa Arabacıoğlu bugün bir açıklama yaparak, Lefkoşa halkı için hayırlısı ne ise onun olması temennisinde bulundu.
Arabacıoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Öncelikle Lefkoşa halkı için hayırlısı ne ise onun olmasını temenni ederim. O düşünceyle aday oldum. Oradaki sorunları bilerek, o sorunlarla ilgili bazı tedbirler almak için bu bir yıllık süreçte adaylığımız parti meclisimiz tarafından onayladı. Bu olay çok hızlı bir şekilde gelişti. Genel Başkanımız Serdar Denktaş ile Pazartesi konuştuk, ama yüzde yüz bir şey yoktu. Dün akşam başkan adımı açıkladı. Adaylığım 30 saatlik dilim içerisinde belli oldu. Erken ve şok bir karar oldu. Parti Meclisi toplantısı oldukça duygusaldı.

Parti meclisindeki arkadaşlarımın o sevinç gösterisi beni bayağı duygulandırdı. Hayırlı olsun deriz. Bu bir yıllık süreçte büyük plan ve projelerle gelmemiz veya bunları yapacağız diye vaatte bulunmamızdan öteye mali disiplin konusunda elimizden gelen neyse yapacağız. İkincisi oradaki çalışma barışıyla ilgili elimizden ne gelirse yapacağız.

Üçüncüsü ise şeffaf olacağız. Yani vatandaşın geliri, devletin vermiş olduğu kaynakların nasıl, ne yönde kullanıldığı konusunda vatandaşlarımıza her an görebileceği şekilde aylık bilançolar sunacağız. Belediye meclis üyelerimiz de bizim için çok önemli. Bu konuda da seçilecek belediye meclis üyesi arkadaşlara da çok görev düşeceğine inanırım. İnşallah bu seçimlerde Lefkoşa halkının hayrına olan neyse onun çıkmasını temenni ederim.”
Editör: TE Bilisim