2014-2015 eğitim öğretim yılında Amerikan Kolej idareci,öğretmen ve 9. Sınıf öğrencileriyle İstanbul gezisi gerçekleştirildi.Eğitimi desteklemek amacıyla yapılan kültürel gezi yarı yıl tatilinde yapıldı.İstanbul'un tarihi güzellikleri yanı sıra Büyük Ada öğrencilerin ilgisini çekti. Büyük merakla mekanları ziyaret eden öğrenciler, yarı yıl tatilini keyifli hale getirdiler. Eğlence parkı ve alışveriş merkezlerinde eğlenceli dakkikalar geçiren öğrenciler, eğlenirken bilgilenme fırsatı yakaladı.

Konuyla ilgili Amerikan Kolej’inden yapılan açıklamada, Her yıl düzenlenen kültür gezilerinde öğrencilerin bireysel olarak grup içinde yaşama bilinçini destekleyerek gelişimlerine katkı koymayı amaçladıkları belirtillirken, heryıl öğrencilere yaş gruplarına göre İstanbul, İzmir, Ankara, Uludağ, Bursa gibi Türkiye'nin
farklı noktalarına kültürel geziler düzenledikleri vurgulandı.geziler sayesinde öğrencilerin gelişimlerini olumlu yönde destekleğini, GAÜ Okullar grubu olarak gezilerin sürekliliğini sürdürecekleri ifade edildi.
 
Editör: TE Bilisim