Girne Amerikan Üniversitesi okullar grubuna bağlı Amerikan Kolej öğrencilerinden oluşan bir grup genç, Radyo Güven’de 10 Mayıs’ta yayınlanacak programa konuk olarak başta gençlik sorunları olmak üzere kendilerine çeşitli konularda yöneltilen soruları samimiyetle yanıtladılar.
Günümüz gençliğinin karşılaştığı sorunlarla ilgili olarak görüşlerini açıklayan öğrenciler gelecekle ilgili planlarını da anlatarak eğitimde kalitenin ve istikrarın öneminden bahsettiler. Bu yüzden Amerikan Koleji öğrencisi olmaktan dolayı büyük gurur duyduklarını söyleyen gençler, vizyonu olan, kalitesinin tartışılmadığı bir eğitim yuvasından bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kıbrıs’ta yaşanan güncel sorunlar konusunda da düşüncelerini ortaya koyan öğrenciler, özellikle trafik kazaları konusundaki rahatsızlıklarını dile getirdiler.
Münevver Kocatepe, Nezircan Müderris, Tünay Konti ve Berk Yalaz'ın misafir olduğu programda yaklaşan “Anneler Günü” nedeniyle duygusal mesajlar verildi, annelerin önemine bir kez daha dikkat çekildi.
Programda isteklerini de sıralayan öğrenciler, tüm sorunların sona erdiği, barış dolu bir dünya dilediler.

 
Editör: TE Bilisim