Kuzey Kıbrıs’ın köklü girişimlerinden Darem Trading LTD, Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün önde gelen isimlerini Golden Tulip Hotel’de düzenlenen Alumil tanıtım toplantısında bir araya getirdi. Darem Trading LTD direktörü Emre Serdar, Avrupa’nın en tanınmış ve güvenilen, mimari kullanımlar için alüminyum sistemler geliştiren ve 30 yılı aşkın tecrübesi ile Güneydoğu Avrupa’nın en büyük özel sanayi kuruluşu olma unvanına sahip Alumil’in tanıtımında ev sahipliği yaptı.

Tanıtımın başında Kuzey Kıbrıs’ta sektörün seçkinlerinin bir araya geldiği gecede tüm konuklara teşekkür eden Serdar, “Mimari kullanımlar için alüminyum sistemler üreten Alumil ile Kıbrıs partneri Darem Trading LTD işbirliği sekizinci yılında. Geçen sürede Alumil’in yenilikçi ve sektöründeki geniş ürün yelpazesi ile Kıbrıs’ın hem Kuzey’inde hem de Güney’inde 100’ün üzerinde üst düzey projede tercih edilmiş ve kullanılmıştır” dedi.

Emre Serdar’ın ardından alüminyum sistemlerdeki ve markanın geliştirdiği yenilikler ile ilgili detaylı bilgi vermek üzere Alumil Türkiye Genel Müdürü Turgut Kayhan bir sunum yaptı. Alumil’in dünya çapında 1700 çalışanı, 230.000 m2 üretim tesisi ve 45 ülkede kurduğu uluslararası satış ağı ile Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Rusya ve Amerika Birleşik Devletlerinde, 25 şubesiyle hizmet verdiğinden bahseden Kayhan, “Alumil, kendi Ar-Ge departmanında tasarlayıp geliştirerek test ettiği farklı alüminyum sistemlerini ihtiyaç duyulan her tür kullanım için üretmektedir” bilgisini paylaştı.

Turgut Kayhan’ın yaptığı sunumun ardından Darem Trading LTD mimarlarından Burcu Burhan ise Kuzey Kıbrıs’taki bazı uygulama projelerini özetledi.

Tüm Alumil sistemleri, IFT ROSENHEIM Almanya, A.A.M.A. USA, INSTITUTO JORDANO İtalya, EKANAL gibi uluslararası güvenilir ve tanınmış enstitüler tarafından test edilerek onaylanmış ve sertifikalandırılmıştır.
 
Editör: TE Bilisim