Gönyeli Belediye Bulvarı’nda 4 gün sürecek festivalin ilk gecesinde Aleyna Tilki konseri yoğun ilgi gördü.

Belediyeden yapılan açıklamada, Dj. Haşim’in performansı ile başlayan gece Aleyna Tilki konseriyle devam etti.

Gönyeli Belediyesi’nin gençler için düzenlediği Gönyeli Gençlik Festivali’nde tenis turnuvalarının yanı sıra bisiklet gösterileri de yapıldı. 

BU AKŞAM GRUP FREKANS, STRANGE UNION VE ARDA GÜNDÜZ İLE ALKAPON SAHNE ALACAK

Festival, bu akşam saat 18.00’den itibaren Dj Haşim performansıyla devam edecek. Grup Frekans Konseri sonrasında DJ Bora’nın müzikleri ile sürecek gecede, gençler, Strange Union Konseri’ni ve ardından Arda Gündüz ile Alkapon’u dinleme fırsatı bulacak.

FİKRİ KAREYEL, GRUP RAST VE COSMİC ALERT KONSERLERİ YARIN…

Festivalde yarın akşam ise,  Dj Haşim ile Dj. Behiç’in performansları yanı sıra adanın sevilen seslerinden Fikri Kareyel konseri yer alacak. Ayrıca Grup Rast ve Cosmic Alert konserleri de festivale renk katacak.

TEOMAN KONSERİ CUMARTESİ… LİRİK ŞİİR GRUBU VE ARMAN RATİP DE SAHNE ALACAK

21 Ekim Cumartesi akşamı Gönyeli Gençlik Festivali’nde Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Teoman konser verecek. DJ Haşim Volkan, Lirik Şiir Grubu ve Arman Ratip’in de sahne alacağı cumartesi akşamı, saat 21.00’den itibaren Teoman sahneye çıkacak.

BENLİ’DEN TEŞEKKÜR

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Gençlik Festivali’nin açılışına gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm katılanlara ve festivale emek verenlere teşekkür etti.

Benli, “Kıbrıs’tan en fazla sayıda müzisyenimiz ve sanatçımızın da sahne alacağı bu festivale, Türkiye’nin de en fazla sevilen iki ismini davet etti. Tüm sanatçıları, Gönyeli’de gençler arasında yaptığımız kamuoyu araştırması ile belirledik. Gönyeli gençliği böylesi bir festivali hak etti. 

Gönyeli’yi gençliğin de enerjisi ile çok daha ileriye taşıyacağız” dedi.
 

Editör: TE Bilisim