(MHA).. Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir , Akova Spor Klübü Başkanı Sermen Vudalı ve Oran İnşaat Direktörü Olsan Oran’ın ile Akova sentetik çim sahasının sözleşmesi imzalandı .

Yeniboğaziçi Belediyesinin desteği ile hem spora katkıda bulunmak hem de gençleri spora yönledirmek adına sentetik çim saha projesini hayata geçirilmeye başlamasından oldukça mutluluk duyan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, seçim öncesi vaatlerinde Akova da sosyal amaçlı tesisleri kurmak olduğunu hatırlatarak, vatandaşların isteği üzerine önceliği TC Büyükelçiliği tarafından Belediyeler alt yapısından finanse edilen 1.5 Milyon TL maliyetinde olan sentetik çim saha projesine yönelttiklerini belirtti. 2017’ye kadar verdiği sözleri yerine getirmeye çalışacağının altını çizen Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, birinci etapta Sentetik çim sahanın maliyetinin 450 Bin TL’lik kısmının TC Büyükelçiliği tarafından Belediyeler alt yapısından finanse edildiğini, ikinci etaptada Spor Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılak finanse edileceğini sözlerine ekledi.

Gerçekleştirirlecek Proje hakkında açıklamada bulunan Akova Spor Klübü Başkanı Sermen Vudalı ilk etapta TC Büyük Elçiliğinin finansal desteği ve daha sonra SporBakanlığının ihalesi sonucunda sağlanacak destekle tamamlanacak olan Sentetik çim saha projesinin tüm Akova halkına , özellikle gençlerin sosyalleşmesi ve okul sporlarının gerçekleştirilmesi için önemli bir proje olduğunu , Akova ve bölge halkına büyük imkanlar sağlayacağı için bu projeden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
Oran İnşaat Direktörü Olsan Oran da kısa bir açıklamada bulunarak “ Gençliğe ve bölge halkına faydası olacak olan bu projeyi, proje teknik detay ve şartnamesi doğrultusunda belirlenen zamanda tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.”Dedi.
Yapılan kısa açıklamaların ardından Sentetik Çim Saha Projesinin imzaları Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Akova Spor Klübü Başkanı Sermen Vudalı ve Oran İnşaat Direktörü Olsan Oranl’ın sözleşmeyi imzalaması ile projeye ilk adım atıldı.(MHA)
 
Editör: TE Bilisim