Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Akıncı, “Daha Güzel Bir Gelecek için Gönüllüyüm” uygulamasını facebook üzerinden başlattı.

Kampanya kapsamındaki çalışmalara katkı koymak isteyenler Akıncı’nın resmi facebook hesabından veya (https://apps.facebook.com/akinci-gonulluler/) linkinden gönüllü formunu doldurabiliyor.

Kampanya ekibi 24 saat içerisinde telefon aracılığıyla gönüllülere ulaşırken, gönüllüler tercih ettikleri yöntem ile seçim çalışmalarına katkı koymaya başlayabiliyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Akıncı, “Çağımız değişimin, bu yenilikleri takip eden ve buna uyum sağlayanların çağıdır. Seçim çalışmalarımız çerçevesinde gezilerimiz ve etkinliklerimizle yurttaşlarımıza ulaşıyor, bire bir iletişim kuruyor, basın ve sosyal medya mecraları ile de yurttaşlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.

Akıncı şunları kaydetti:

“Yine seçim kampanyamız çerçevesinde 0533 884 5678 ve 0548 884 5678 numaralı telefonlar aracılığıyla bize ulaşan tüm soruları yanıtlıyoruz. ‘Facebook Gönüllü Uygulaması’ ise kampanyamıza katkı sağlamak isteyenlere kolay ve hızlı bir ortam yaratıyor. Kampanyaya katkı sağlamak isteyen çok sayıda yurttaşımız var. Örgütsel anlamda çalışmalarımız devam ederken, yeni bir yöntem olarak bu uygulamanın büyük katkısı olacağına inanıyorum.”
Editör: TE Bilisim