Ülkemiz Kıbrıs yine zor ve sıkıntılı bir süreç yaşamaktadır. Çözümsüzlüğün dayattığı sorunlar sürerdurum olan ateş kes halini dahi tehdit eder durumdadır. Petrol ve doğal gaz zenginliklerinin kullanımı konusu ortadoğudaki çatışma halinin ülkemize taşınma tehdidini de beraberinde getirme eğilimindedir. Öte yandan halkımız günlük sorunlar ve kötü yönetim yüzünden derin sıkıntılar yaşamaktadır. Yasalar ya hiç uygulanmamakta, ya da kişiye göre uygulanmaktadır. Bazı siyaset kurumları asli görevi olan halkın birliğini, bütünlüğünü sağlamak, toplumsal refah seviyesini yükseltmek, gelir dağılımında adaleti sağlamak, demokratik hak ve özgürlükleri geliştirmeye çalışmak yerine popülist şovlarla ötekileştirmeyi ve ayrıştırmayı tercih etmektedir.

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler Parti Meclisi(PM) ülkemizin ve halkımızın içinde bulunduğu durumu dikkate alarak partiye yeni hedefler koydu. 21 Şubat 2018 Çarşamba akşamı toplanan Parti Meclisi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından yapılan, parti üye kayıtlarının güncellenerek yenilenmesi çalışmalarının başlatılması; çalışmaların sonuçlanması sonrasında olağanüstü kurultaya gidilerek parti organlarının yenilenmesi önerisini görüşerek oy birliğiyle kabul etti.

Bunun yanında PM, parti program ve tüzüğünün ülkesel ve toplumsal ihtiyaçların karşılanmasına hizmet edecek şekilde yenilenmesi için çalışma başlatılmasına ve mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak tüzük ve program kurultayı çağrılmasına da karar verdi. Saygılarımızla.

TK_-Yeni Güçler Parti Meclisi (a)

Sonay Âdem

Genel Sekreter

Editör: TE Bilisim