KHY Derneği çatısı altında seyircilerle buluşan umut tiyatro ekibi, kanser hastalarına umut oluyor.

İskele Sahil Lions ve Lefkoşa Başkent Lions Dernekleri KHY Derneğine Kıyafet bağışı bulunarak geceye destek verdi.
Oyunda; orta yaşta olan fakat genç bir sevgilisi bulan Faruk karısından boşanmak istemesini anlatıyor. Fakat evli bulunduğu eşi Feride, Faruk’u çok seven evin düşkün sıradan bir ev hanımıdır.
Faruk sürekli Feride’den boşanmak ister fakat Feride bunu kabul etmemektedir. Feride Faruk’un geçici bir rahatsızlık nedeni ile ondan boşanmak istediğini düşünmektedir.

Faruk’un sevgilisi olan Mine’nin de ısrarları üzerine Feride’yi öldürmeye karar verir. Oyunun komedisi bu karardan sonra gittikçe artar. Faruk, beceriksizliği yüzünden Feride’yi bir türlü öldüremez. Üstüne bir de hasbelkader 112 acil serviste görev yapan biri sedyeci, diğeri Doktor rolünde oynayan iki kafadar girince işler iyice sarpa sarar; çünkü sedyeci ve Doktor Faruk’un beceriksizliğinkinden yararlanarak para kopartmanın yolunu bulurlar ve bu ailenin başına adeta musallat olurlar. Oyun sonunda da Feride’yi ölmekten kurtaran iki kafadar Feride’nin gözünü açmasına yol açar ve Faruk’un onu aldattığını anlar.

Gece Sonunda; KHY Derneği Başkanı Raziye KOCAİSMAİL ve KHY Derneği İskele Sorumlusu Ersin NİZAM, Umut Tiyatro Ekibine katlılarından dolayı tebrik etti. KOCAİSMAİL; konuşmasında Geceye destek veren İskele Sahil Lions, Lefkoşa Başkent Lions Dernekleri’nin organize edip bu güzel gecemiz öncesinde KHY Derneğine kıyafet bağışında bulunmaları ve Umut Tiyatro Ekibini Ayakta alkışlayan İskele halkına teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilisim