21.04-25.05.2015 tarihleri arasında, Polis Okulu Müdürlüğünde, İlçe Polis Müdürlüklerinde görevli 20 personele, 21. Dönem Trafik Soruşturma Eğitimi verilmiştir. Söz konusu eğitimlerle alakalı olarak kursiyerlere Polis Genel Müdürlüğüne bağlı eğiticiler tarafından verilen Adli ve Trafik konuları, Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fadıl AKSUN tarafından “İnsan Hakları ve Mahkemede Şahadet”, Kıdemli Savcı Ergül KIZILOKGİL tarafından “Yargıç Kaideleri ve Şahadet”, Emekli Polis Müdürü Özdemir UZUNER tarafından da “Sigortalar”, Trafik Mühendisi Taner Aksu tarafından “Trafik Mühendisliği ve Civil Emergency Society Volunteers (CESV 112) ekibi tarafından ise ilkyardım konularında eğitimler verilmiştir.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından, 25.05.2015 tarihinde, Polis Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile kursiyerlere sertifikaları ve eğitmenlere de teşekkür belgeleri verilmiştir.
Törene, Polis Genel Müdür Vekili Pervin GÜRLER, Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Süleyman MANAVOĞLU, Kıdemli Yargıç Fadıl AKSUN, Kıdemli Savcı Ergül KIZILOKGİL, Emekli Polis Müdürü Özdemir UZUNER, Trafik Mühendisi Taner AKSU,Trafik Müdürü Ahmet BEŞERLER, CESV yetkilileri ile Savcı yardımcısı İbrahim RUSO katıldı.
 
Editör: TE Bilisim