İş Kadınları Derneği'nin organize ettiği ve Telsim'in de sponsor olduğu 2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni projesinin hayata geçirilmesi için, Telsim ile İş Kadınları Derneği arasında imzalanan işbirliği protokolünün ardından biraraya gelen jüri üyeleri toplantılarına düzenli şekilde devam ediyor. Ortaköy’deki Telsim Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen en son jüri toplantısına İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel, İş Kadınları Derneği Asbaşkanı Süha Vekil ve Telsim Kurumsal Satış Müdürü Sevim Beşok ile bağımsız jüri üyeleri katıldı.

Toplantıda, her biri kendi alanında fark yaratan, girişimci iş kadınlarının listesi oluşturularak ön eleme yapıldı. Jüri üyeleri yerinde inceleme ve detaylı bilgi almak amacıyla listede yer alan kişilerin işyerlerine yapacakları ziyaret planını da oluşturdu. Ziyaretlerin ardından yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde kazananlar belirlenecek.

Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan "Yılın Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni" için ülkemizdeki başarılı kadın girişimciler, jüri tarafından belirlenen kriterlere göre değerlendirilecek. İş Kadınları Derneği tarafından organize edilen ve Telsim'in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 2014 Yılının Başarılı Kadın Girişimcileri'nin ödüllendirilmesi projesinde, ödüller 6 farklı kategoride verilecek; Yılın Kadın Girişimcisi, Yılın Genç Kadın Girişimcisi, Yılın Bölgesinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi, Yılın Sosyal Kadın Girişimcisi, Vedia Barut Onur Ödülü ve Telsim Özel Ödülü.

Başarılı kadın girişimci adaylarını değerlendiren jüri üyeleri; İş Kadınları Derneği Asbaşkanı Süha Vekil, Telsim Kurumsal Satış Müdürü Sevim Beşok, Kıbrıs Türk Sanayi Odası'ndan Hüseyin Ruso , Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nden Handan Z. Abidin, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'ndan Özlem Çakmak, Genç Girişimciler Derneği'nden Ziynet Şah, Genç İş Adamları Derneği'nden Didem Erel, D.A.Ü. Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nden Yrd. Doç. Dr. Seda Orbay ve Ekonomist Fatma Güven Lisaniler.
 
Editör: TE Bilisim