Kanser Araştırma Vakfı’nın kanser hastalığına dikkat çekmek için düzenleyeceği “12. Orkide Yürüyüşü”, yarın saat 09.00’da Kozanköy-Karşıyaka arasındaki parkurda gerçekleştirilecek.

Yürüyüş çerçevesinde verilecek molada “Önce Kadın Projesi”nde yer alan Kozanköylü kadın üreticilerin hazırladığı çeşitli kültürel lezzetler satışa sunulacak.

Yürüyüş parkurunun sonunda varılacak Karşıyaka İlkokulu’nda da kanser hastalığı dolayısıyla hayatını kaybedenlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından “You Will Never Walk Alone (Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz)” adlı şarkı eşliğinde katılımcılar ellerindeki balonları gökyüzüne bırakacak. Balonların gökyüzüne bırakılmasından sonra kültürel etkinliklerin de yer alacağı aktiviteler gerçekleşecek.

Telsim’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kanser Araştırma Vakfı (KAV) tarafından düzenlenen ve bu yıl Telsim ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan “12. Orkide Yürüyüşü”nün öncesinde, The Ship Inn Hotel’de gala yemeği düzenlendi.

Gala yemeğine Kanser Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Camgöz, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bazı milletvekilleri, etkinliğe destek veren kurumların yetkilileri, Kanser Araştırma Vakfı gönüllüleri ve bağışçıları katıldı.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Ortaköy Sohbetleri’nin ilk konuğu olan Prof. Dr. Camgöz’e, kanser alanında dünya genelindeki başarıları ve özellikle Kıbrıs’taki katkılarından dolayı Kıbrıs halkı adına teşekkür ederek, “Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf yarışmasında dereceye giren “Gülüşler” isimli eseri hatıra olarak takdim etti.

Etkinliğe destek veren diğer kurum ve kişilere de teşekkür belgeleri takdim edildi. Yemekte ayrıca sponsor kurumların hediyelerinin yer aldığı bir hediye çekilişi de gerçekleşti. 
Editör: TE Bilisim