Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin, Lefkoşa’da gerçekleştirdiği eylem çerçevesinde trafiğe kapatılan yollardan Maliye Bakanlığı önündeki yol dışındakiler saat 17.00 itibariyle açıldı.

Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları yarın sabah saat 10.00’da 100 araçla Başbakanlık önüne giderek, Başbakan ile görüşeceklerini söyledi.

EYLEM SÜRÜYOR

Birliğin, akaryakıt, arpa, süt ve su fiyatlarında düzenleme talebiyle dün Lefkoşa’da başlattığı araçlı eylem bugün de sürüyor.

Eylem çerçevesinde Lefkoşa’nın birçok bölgesinde üreticilerin araçlarla kapattığı yollar, saat 17.00 sıralarında trafiğe açılırken, Maliye Bakanlığı önündeki yol kapalı kaldı. Maliye Bakanlığı’ndan Sosyal Sigortalar Dairesi yönüne doğru giden yol ise tek şerit olarak trafiğe açıldı.

Hayvan üreticilerinin Maliye Bakanlığı önündeki oturma eylemi ise devam ediyor.

Birlik Başkanı Mustafa Naimoğulları, araçları trafiği engellemeyecek şekilde geri çektiklerini, halkın rahatlığı için bu adımı attıklarını belirtti.

Naimoğulları, yarın saat 10.00’da Başbakan ile görüşmek üzere 100 araçla birlikte Başbakanlık önünde gideceklerini, amaçlarının sorunu çözmek olduğunu vurguladı.
Editör: TE Bilisim