Sanal ortamın; gazetelerden, televizyondan hatta radyodan daha hızlı ve daha etkili olduğuna bir kez daha şahit olduk.

Seçim çalışmalarını sürdüren Eroğlu’nun konuşması esnasında önünde duran masadaki Türkiye ve KKTC bayrağının üzerine duran meyve suyu ve yiyecekler görüntülenerek sosyal medyada yayınlandı.

Yaşanan bu olay üzerine birçok yorum yapıldı. Birçok kişi sosyal medya üzerinden eleştiri yaparak yaşanan olayı kınadı.

Bunun üzerine Eroğlu basına açıklama yapmak zorunda kaldı. Çünkü bayrağın ve vatanın savunucusu bir lider bu tür görüntülere mahal vermemeliydi.

Eroğlu’nun yanında kendini temsil eden ve savunan bakanları, vekilleri, müsteşarları ve müdürleri bu durumu hemen fark edip, uyarmalıydı. Tabi ki kimsenin dikkatini dahi çekmeyen bu durum ancak dikkatli birisinin farkına varmasıyla gündem oldu.

Eroğlu’nun yanındayım diyerek aslında ‘’bedenen yanında olan ama ruhen başka bir dünyada olan Eroğlucular’’, heykel gibi dik durmak yerine arada bir eğilerek yerde ne var ne yok baksalar fena olmaz hani.

Gelelim Eroğlu’nun yanındaki sahte Eroğluculara.

Ömrünü siyasette tüketen ve lider pozisyonunda bir cumhurbaşkanı yanındaki isimlerin ne olduğunu herkesten iyi bilmektedir. Yani Eroğlu yanında taşıdığı adamların neden yanında yer aldığını eminim ki herkesten iyi bilmekte ve gözüne baktığı her adamın da niyetini anlamaktadır.

Rozetini takarak her gezisine katılan isimleri kendisinden sanan Eroğlu, yanlış adamlarla bu yola çıkmıştır. Bu adamların kendisine verdiği zararın farkına varmadığı gibi halen bu adamlara da prim vermektedir.

Daha çok yok. İrsen Küçük ile bir yürüyen ve Eroğlu’na meydan okuyan bu adamlar şimdi Eroğlu’nun dizinin dibinde oturmaktadır. Bunu sorgularken geçmişte yaşananların unutulması üzücüdür. Geçmişi bu kadar çabuk unutup, bir an üzerine sünger çekenlerden hep şüphe etmişimdir. Hiçbir insan geçmişte yaşadığı kötü anıları unutmaz. Hatta unutmadığı gibi gün gelir hesabını sorar.

Eroğlu’nun yanında yer alan İrsen Küçük’ün adamlarının bugün kimi destekleyeceklerinin cevabı tekdir; ‘EROĞLU HARİÇ HERKESİ’.
Hal böyle iken bazı İrsencilerin (kendi tabirleri ile) Eroğlucu olduğuna kim inanır ki?

Eroğlu’nun yıpranması adına bir çalışma yürüten belli başlı isimlere baktığımız zaman bu isimlerin bir zaman Eroğlu ile olan ilişkileri akla gelmektedir. Özellikle belediye seçimlerini kaybeden ve Eroğlu’na kin besleyen bu isimler, Eroğlu’nun kaybetmesi adına örgütlenmektedir. İrsen Küçük ile yola çıkanların birçoğu ve belediye seçimlerinde Eroğlu yüzünden kaybettiğine inanan isimlerin hepsi bugün ortak bir adayda birleşerek Eroğlu’na meydan okumayı tercih ettiler. Bu yüzdendir ki merak ediyorum İrsencilerin büyük bir çoğunluğu tarafını belli etmişken bugün Eroğlu’nun yanında yer alan diğer İrsencilerin Eroğlu’nun yanında işi ne?’’.