Başbakan İrsen Küçük’ün Facebook’tan yayın yapan kişisel sosyal paylaşım sayfasında günlerdir Türkiye Başbakanı Erdoğan’la çekilen fotoğrafları defalarca yayınlanırken, sayfada dün ‘Şimdi Konuşma Zamanı’ adı altında bir bölüm açıldı.

Başbakan Küçük’ün “DEGERLI VATANDASLARIM BU SAYFAYI SIZLERIN SORUNLARINIZI DINLEMEK ICIN HAZIRLADIK. BUTUN SIKINTI,COZUM BEKLEYEN TUM SORUNLARINIZI DEVLETTEN BEKLENTILERINIZI HERSEYI BU SAYFAYA YAZINIZ BIZ ILGILENECEGIZ. DEVLETIN GUCLU ELI HER ZAMAN YANINIZDA OLACAKTIR. SAYGILARIMLA” ifadelerinin yer aldığı bölüme vatandaşlar şikayet ve taleplerini yazabiliyor.

İrsen Küçük’ün sayfasında açılan “Şimdi Konuşma Zamanı” bölümünün logosunun Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu Denetleme Kurulu üyesi ve Yol TV programı yapımcılarından Özkan Lafatan’ın hazırlayıp sunduğu “Şimdi Konuşma Zamanı” programının logosu olduğu ortaya çıktı.

Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu tarafından 2006 yılında kurulan Yol TV’nin, Türkiye’deki ve Türkiye dışındaki Türkiyeli Alevilerin AK Parti’yi eleştiren, CHP’ye yakın bir duruş sergileyen, muhalif bir televizyon kanalı olduğu biliniyor.

Her Salı, saat 22:00’de Yol TV’de yayınlanan “Şimdi Konuşma Zamanı” (http://www.yoltv.eu/programlar/simdi-konusma-zamani-h599.html) programının logosunun Türkiye Başbakanı Erdoğan’a duyduğu sevgi ve saygıyı her fırsatta dile getiren KKTC Başbakanı İrsen Küçük’ün resmi sayfasında nasıl kullanıldığı merak konusu oldu.


Irsen Kucuk, Şimdi Konuşma Zamani'nin fotoğrafını paylaştı.
7 saat önce

DEGERLI VATANDASLARIM BU SAYFAYI SIZLERIN SORUNLARINIZI DINLEMEK ICIN HAZIRLADIK.BUTUN SIKINTI,COZUM BEKLEYEN TUM SORUNLARINIZI DEVLETTEN BEKLENTILERINIZI HERSEYI BU SAYFAYA YAZINIZ BIZ ILGILENECEGIZ.DEVLETIN GUCLU ELI HER ZAMAN YANINIZDA OLACAKTIR.SAYGILARIMLA