Sn Vatandaşlarımızın gündemi ne hükümet, nede seçim herkes ekmek derdinde,geçim derdinde...Faturalarla boğuşurken İrsen Küçüğü ve hükümetini özleme noktasında...

Sn Ozan Ceyhun'un gündeminde Almanya'da TC Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, en fazla katılımı nasıl saglarım var.Kuş misali bir baktınız Almanya'da seçim çalışmalarında, bir baktınız Türkiye'de Ak Parti'nin toplantılarında...Gelişen Türkiye'ye ve yeni Türkiye'ye hizmet yarışında yoğun bir çalışma temposunda kendisine başarılar dilerim....

Sn Levent Özadamın gündeminde ise yapmış olduğu güzelim tatili unutturacak derece memleket meseleri var...Eeee ne yapsın vatandaşın içi yandıkça ona koşuyor...Güvenilir olmak,umut edilecek ve kurtarıcı olarak anılmak saglam kişilikli bu vasiflara sahip sanırım çokda insanımız kalmadı.

Sn Halil İbrahim Akça'nın gündeminde ise KKTC şu anki ÇTP_BG VE DP_UG hükümetindeki şahsi çıkarlara göre yapılan Yagma Hasanın Böreği misali Devlet kaynaklarının hor kullanılması var...Aynı zamanda TC vatandaşlarına TC Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde katılımın yüksek olması için çalışmaları var.

Sn Kartal Harmanın gündeminde ise Mazbata elinde olan bir aile reisini kurtarmak için başlattığı kampanyayla bir babayı ceza evinden kurtarmanın sevinci diğer yanda sosyal medyada yaptığı bir yorum yüzünden kendisine yapılan haksızca eleştirilere cevap yetiştirme mücadelesi var.

Sn Etem Gür'ün gündeminde Lider spor kulubunde gençlere daha aktif, eğlenceli ve eğitici spor dallarını geliştirip gençliği aylak ve başı boş gezmeden kurtarma çabaları var.

Sn Deniz Gürgöze'nin gündeminde ise geçenlerde beşinci yılını muhteşem bir organizasyonla kutladığı Mesarya Ajans'ın çıkacak olan Mesarya Dergisi'nin yeni sayısını çıkarma çalışmaları var.

Sn Bedia Balsesin gündeminde ise gelişme çagındaki çocuklarımızın gdo'suz ve hormonsuz saglıklı bir şekilde gelişen çocuklar için yoğun ugraş ve gayret çabaları var....

Sn Münir Öztürk'ün gündeminde bir grup ekip arkadaşlarıyla sokak hayvanlarına barınak, yiyecek, içeçek temini için hummalı bir çalışma içerisinde ve bunları gerçekleştirme çabası ve gayreti var.

Sn Çaglayan Cesurer'in gündeminde ise Teknecik elektrik santaralini devereye yeniden koyma ve aksa'dan kurtulma çabası var..Birde elektrik kurumunun alacaklarını nasıl tahsil edeceği var...Vatandaşdan alacagını söke,söke alıyorda devlet kurumlarında alacaktaki sıkıntıları giderme çabaları var...

Sn Ahmet Toygar'ın gündeminde ise elektrik kesintileri nette sorun ve ülkenin içinde bulunduğu duruma çözümsüzlüğe isyanı var.

Sn Lütfi Özter'in gündeminde barış ve anlaşma dedikçe birilerine tarihi ispatla sosyal medyada yayınlar yapıp bir kez daha düşünün diye neredeyse feryadı var bazılara.

Sn Vekillerimin ise gündeminde tatil var..Memleket teksas olmuş vatandaş aldığı üç kuruşla geçim derdinde oooo maşallah vekillerimizde başka bir memleketin vekili gibi halkı geri çekilip şezlongların altından deniz kenarlarında akşam meze masalarından memleketimizin içine düştüğü,düşürüldüğü ortama şerefine diyerek izlemekte....