Geçen UBP kurultayını hatırlayınız;
İrsen Küçük, propaganda çalışmalarında ne diyordu?
“Beni siyasete Dr. Küçük hazırladı…”
“Daha küçük bir çocukken, onunla köyleri gezer daha o yaşlarda halkın içine karışırdım…”
Tamamen propagandaya yönelik sözlerdi bunlar!
Zaten işe de yaramadı ve İrsen bey gitti, yerine bugün Hüseyin Özgürgün geliyor…

Asım İdris ile konuştuk konuyu telefon sohbetinde…
Dr. Küçük Oyunları yıllardır İçişleri Bakanlığı tarafından organize ediliyormuş.
Ne alaka ise!
Bu kez yapılamayacakmış çünkü, kalem varmış ama bütçe yokmuş!
Ciddiyete bakar mısınız Allah aşkına…
Doğal olarak Asım İdris haklı!
Önce İrsen Küçük’ün sonra da Nazım Çavuşoğlu’nun kulakları çınlasın…
Dr. Küçük’ü ağzından düşürmeyip bunu kurultay propagandası haline getireceksin ama Dr. Küçük Oyunları için ayrılan kaleme para koymayacaksın.
Ya da o parayı oradan alıp yine seçim çalışmaları için harcayacaksın…

Türkiye için Atatürk neyse bizde de Dr. Küçük odur…
Özgürlük mücadelesi liderimizdir.
Siyasiler günü geldiğinde onu yere sığdıramaz, övgüler düzer ama alt tarafı 800 bin TL’lik bir harcama için de bütçe yaratamazlar.
Rezalet ötesi bir şey!
Böyle bir rezalete imza atanların yüzü kızarır mı hiç zannetmem!

Kimse kusura bakmasın;
800 bin TL bir ülke için büyük bir para değildir…
Olsa bile eğer bir bu devletin ulusal lideri için bu para ne yapıp ne edip bulunur ve ülke ele güne karşı rezil edilmezdi…
Devlet olmak bunu gerektirir!
Ne yazık ki daha devlet olmanın ciddiyetini bile kavramamışız!
KKTC sahte bir devlettir diyenler, yoksa doğru mu söylüyor?



Spor Dairesi Allah’a emanet!


Bir okur uyardı;
Perşembe günü saat 18.15 sularında Spor Dairesi’nin önünden kapının açık olduğu dikkatini çekmiş…
Kapıdan içeri kafasını sokmuş, kimse yok!
Meraklanmış, içeri girmiş, koridorda yürümüş kapısında arşiv yazan bölüme girmiş…
Kimse yok!
Oradan bizi aradı, bir devlet kurumunun içler acısı durumunu paylaştı.
Nasıl devlet ama?


GÜNÜN FOTOGRAFI



MESAJ KUTUSU


Sayın Özkan YORGANCIOĞLU, MYK desteksiz bakanlarınız parti tabanında büyük tepki topladı. Biraz da bakan olamayanların kışkırtmasıyla ortalık toz duman haberiniz olsun. Ha keşke bir tane olsun kadın bakanımız olsaydı!

Sayın Yüksel ÇELEBİ, okullara servis otobüsü koyma girişiminiz işletmeleri tedirgin etmeye başladı. Yanında 9 kişi çalıştıran bir vatandaşımız aradı bayramlık ağzını bir açtı ki burada yazmamız mümkün değil…Umarız insanların ekmeğiyle oynamazsınız.

Sayın Kadri FELLAHOĞLU, maaşların arifesinde Fransa’ya tatil amaçlı gitmeniz çalışanları çileden çıkardı. Tatil zamanlamalarını iyi ayarlamak gerek ki zaten şu sıralar çok hassas olan çalışanların sinir kat sayısı artmasın!

Sayın Hüseyin ÖZGÜRGÜN
, son bir haftayı nisabı sağlamak için koşturmakla geçirmişsiniz. Genel Başkanlığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Umarız geçmiş başkanlık döneminizdeki hatalardan ders almışsınızdır.

Sayın Mustafa ARABACIOĞLU, Eğitim Bakanlığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Bu arada müdürler bayram yapıyor, Derviş beyin de desteğiyle yerinde kalacaklarını umuyorlar…

Sayın Abbas SINAY
, dün akşam bakan yattınız ama sabah yine milletvekili uyandınız. Bu işte bir terslik var değil mi? Büyük geçmiş olsun diyoruz…

Sayın Akın AKTUNÇ, belediye meclisi toplantısına zoraki gitmeniz diğer yönetim kurulu üyelerinin tepkisine neden olmuş. Geleceğin başkan adayı olarak biraz daha faal olmakta yarar var…

Sayın Mehmet DEMİRCİ, yurt dışından misafiriniz gelecek diye bu ülkenin bakanını hiçe saymanız kamuoyunda büyük tepki yarattı. Bu arada konuya ilgisizliğin ardında başka nedenlerin yattığını duyduk.

Sayın Reşat AKAR,
televizyon kadrosunu tamamlayıp şimdi de gazete kadrosu kurmaya başlamışsınız. Yolunuz açık, gazınız mübarek olsun. Allah utandırmasın artık…

Sayın Hakan YOZCU, bu hükümetle siz de Devlet Tiyatroları’nın başında kalacaksınız gibi görülüyor. Bunca çalışmadan sonra saten aksi olursa yer yerinden oynar değil mi?

Sayın Hüseyin Avkıran ALANLI, bakan olamayan vekiller Serdar beye gönül koyanlar tek siz kendini arayıp destek beyan etmişsiniz. İskele halkı biraz kırıldı ama daha çok gençsiniz ve yolunuz da açık görülüyor.

Sayın Ahmet CENNETOĞLU, birkaç haftadır bakanlık rüyaları görürken şimdi kabine dışı kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsınız. Her an bir arıza çıkarabileceğiniz söyleniyor. Sakin olun lütfen!

Sayın Nazım ÇAVUŞOĞLU, Dr. Küçük Oyunları’nın parasızlık nedeniyle iptali konusunda sizden de bir açıklama bekliyoruz. Bunun mutlaka bir açıklaması olmalı değil mi?

Sayın Çiğdem AYDIN, Genç TV’de bu sabah son programınızı yapacak olmanız nedeniyle duygusal anlar yaşadığınız söyleniyor. Bu meslek böyledir, daha durun bakalım neler göreceksiniz neler!

Sayın Mehmet HULUSİOĞLU,
bölge mezarlığındaki 3 metrelik kabir konusunda soruşturma başlatmanız bölge halkını memnun etti. Teşekkür mesajlarınız geliyor. Umarız bu dünyada adaletsizlik görenler öbür dünyada bari diğerleri ile eşit olurlar.




Günün Fıkrası

Gerdek

Köyde adetmiş, gerdek gecesinde kız bakire ise damat pencereden bir el ateş edermiş. Temel de bir gün evlenmiş ve geceleyin gerdeğe girmiş. Tüm köy halkı gece silah sesini beklemiş ve silah sesini duyduktan sonra rahatlamış.Ertesi gün erkekler Temeli tebrik etmişler ve gece olunca Temel tekrar göğsü kabarık şekilde karısıyla yatağa girmiş.Bir süre sonra Temelin evinden birkaç silah sesi gelmiş.Köy halkı hemen Temelin evine girmiş ve gelini kanlar içerisinde yatakta ölü bulmuşlar. Temeli yakalayıp karısını niye vurduğunu sormuşlar. Temel yanıtlamış:
- Bakire değildi".
Ahali sormuş:
- Oğlum daha dün bakire diye gerdek gecesinde silah sıkmadın mı?
Temel yanıtlamış:
- Dün gece bakireydi, bu gece değil.