Herşeye ragmen 4’ lü koalisyon Halk tarafından birşeylerin değişeceğine olan beklenti ile sineye çekildi.

Yemin töreni evlere şenlikti.Yinede Halk'' Daha yeni'' bekleyelim demekten başka fazla birşey söylemedi.

İlk olumsuz görüntü meclis başkanlığı konusunda yaşandı.Halk bir an önce halka söz verilenlerin gerçekleşmesini beklerken meclistekilerin derdi Meclis Başkanlığı gibi algılandı.

Ardından hesap sorma beklentisi yapılan ‘’Onu savcılık kapattı’’ ‘’Bunu polis kapattı’’ açıklamalardan sonra somut bir şey görmeyen Halkta umutsuzluk yarattı .

İlahiyat kolejinin kapatılması söylemi sonradan ‘’Bizim sorumluluğumuzda laik eğitim verecek’’ söylemine dönünce haliyle beklenti karşılanamadı.

Büyük umutlar beslenen Halkın Partisinde seçimden önce başlayan istifalar seçimden sonrada devam edince bugünlerde Halkın Partisine olan inanç önündeki baraj su kaybetmeye başladı.Böyle giderse baraj yıkılacak gibi duruyor.Aman dikkat.

Eski Başbakanlara odacı şöför ve koruma tahsis edilmesi kararı .Acale alınmış bir karar.Keşke halka sorsaydınız diyeceğim ama …..

Zeki Çelerin inşaatlarla ilgili çıkışı hernekadar olumlu görünsede sürdürülebilirliği konusunda daha aklı selim ve soğukkanlı bir strateji izlenmesi gerekirdi .Sankide birşeylerden intikam alırmış gibi agresif hali ne yazık ki sorun çözücü olgun yönetici imajına ters.

Bu sabah sosyal medyaya yansıyan video ise tam anlamı ile acemilik.

Sevgili Zeki Çelerin Huzurevinde çalışanlarının üzerine yürümesi Sen kimsin de hesap verecem sana’’ yaklaşımları ise kesinlikle kabul edilebilir değil.Sosyal demokrat ve insanı seven koruyan anlayışa da ters .

Ha birde Meclisteki selfi meseleleri var.Yapmayın arkadaşlar hiç hoş durmuyor.

Bu arada söyleyim  Erhan Arıklı hoca  iyi muhalefet yapıyor .Bu ne demek sizden oy çalıyor demek. 

Neyse 4’lü koalisyon içerisinde yer alan tüm partilerde çok sevdiğim arkadaşlarım bulunuyor.Dileğim çok çalışıp başarılı olmaları ama halka söz verdiklerini unutmamaları.Neye mal olursa olsun…Naçizane uyarılarımdır….